Kurs om små avlopp hålls i Norrköping 5-6 december – WRS medverkar

Kurs om små avlopp hålls i Norrköping 5-6 december – WRS medverkar
24
sep

Dags för ännu en kurs om små avlopp med fokus på juridik och teknik. Peter Ridderstolpe här på WRS kommer att föreläsa och kursen går av stapeln 5-6 december i Norrköping.

Kursen som arrangeras av VA-guiden ger en grundläggande genomgång av juridik och teknik samt fördjupning inom området små avlopp. Utbildningen är anpassad för kommunala miljöinspektörer som arbetar med små avlopp, men även andra aktörer är välkomna att delta. Kursen kommer att ge stöd i processen att handlägga ärenden som rör små avlopp. Som deltagare kommer du att bli bättre på att granska ansökningar, göra säkrare bedömningar vid tillsyn och ställa rättssäkra krav. På kursen medverkar även Jonas Christensen och Maria Hübinette.