Filmer från webbinarum om spillvattenvåtmarker 2019-11-28

Filmer från webbinarum om spillvattenvåtmarker 2019-11-28
31
jan

I november förra året höll vi ett uppskattat webbinarium om spillvattenvåtmarker. Bland annat berättades det om reningsprocesser och deras förmåga att avskilja näringsämnen, läkemedelsrester och mikroplaster, samt om drift- och skötselerfarenheter från att driva en spillvattenvåtmark. Här hittar du inbjudan med programpunkter:

Inbjudan webbinarium spillvattenvåtmarker

För er som missade våra föreläsningar eller helt enkelt vill ta del av dem en gång till hittar du inspelningarna nedan (i tre delar). De kommer att finnas tillgängliga till och med fredagen 28 februari.

WRS planerar att starta upp ett nätverk för kommuner och andra som är intresserade av spillvattenvåtmarker. Är ni intresserade? Kontakta Linus Halvarsson.