Världsvattendagen 22 mars

Världsvattendagen 22 mars
22
mar

Fira världsvattendagen med oss! I år har dagen temat grundvatten: making the invisible visible

Världsvattendagen instiftades 1993 av FN för att uppmärksamma värdet av vatten. Dagen ska också inspirera till åtgärder för att uppfylla det globala målet Vattten och sanitet för alla (nr. 6) i Agenda 2030. Idag lever 2 miljarder människor utan säker tillgång till vatten.

På WRS arbetar vi med vatten varje dag. I våra internationella projekt har vi utvecklat metoder och reningstekniker för att just säkra tillgång till rent vatten och sanitär avloppshantering.

Vi har även expertkompetens inom vattenförsörjning och kan bidra med kunskap om tillgång och kvalitet på grundvatten, vattenskyddsområden, dricksvattenförsörjning, vattenbesparing och vattenhushållning med mer. Läs om våra tjänster under arbetsområdet vattenförsörjning.