Våtmarkskonferens 21-22 sept – anmälan öppen!

Våtmarkskonferens 21-22 sept – anmälan öppen!
6
sep

Anmälan är nu öppen till tvådagarskonferensen med temat:

Multifunktionella våtmarker och dammar för spillvattenrening och bevattning

När: 21-22 september 2022
Var: Eskilstunas återbruksgalleria ReTuna (Folkestaleden 7)

Dag 1 kommer vi att lyssna på erfarenheter från 30 år av spillvattenvåtmarker i Sverige, internationell omvärldsbevakning, identifierade kunskapsluckor och annat aktuellt relaterat till spillvattenvåtmarker. På kvällen blir det gemensam fågelsafari, middag och aktiviteter.

Dag 2 dyker vi ner i våtmarkers mervärden och på eftermiddagen samlas vi vid Ekeby våtmark där vi delar in oss i mindre grupper och öppnar upp för diskussion – i en avslappnad våtmarksmiljö på sensommaren.

Konferensen arrangeras av WRS i samarbete med Eskistuna Strängnäs Energi & Miljö.

Program och anmälan finns i länken nedan.

Våtmarkskonferens 2022