Webbinarium 19 okt: Erfarenheter från nödvattenplanering

Webbinarium 19 okt: Erfarenheter från nödvattenplanering
2
okt

Vill du ta del av exempel på hur WRS har hjälp till att ta fram en nödvattenplan i en mindre kommun? Vill du höra på de erfarenheter Örebro kommun har från en nödvattenövning med utkörning av nödvatten? Välkommen att delta på ett webbinarium 19 oktober kl. 10.00-11.00 där WRS föreläser.

Vad? Erfarenheter från nödvattenplanering
Var? Digitalt
När? 19 oktober kl. 10.00-11.00
Anmälan görs på Va-guidens hemsida. Webbinariet är gratis för VA-guidens medlemmar i VA-planering.

Under detta webbinarium får du bland annat ta del av vår kollega Ebba af Petersens erfarenheter från arbetet med att hjälpa en mindre kommun med att ta fram en nödvattenplan. Hur har processen sett ut och vilka frågor har varit viktigast att ta hänsyn till?

Du får även höra på Jenny Johrin från Örebro kommun. Hon är verksamhetschef för Vatten och avlopp och delar med sig av kommunens arbete med nödvattenplanering och deras erfarenheter från en nödvattenövning där distrubitionsplanen för nödvatten testades i praktiken.