Friska hästar, friskare vatten – seminarium 17 januari

Friska hästar, friskare vatten – seminarium 17 januari
7
dec

Välkommen till ett seminarium om att ta hand om hästgödsel!

Lär dig mer om åtgärder som ger renare vattendrag och bättre miljö att arbeta och vistas i för hästhållare och häst. Du kommer kunna ställa frågor till WRS egna rådgivare Barbro Beck-Friis och höra Magnus Hamilton berätta om erfarenheter från Vallentuna ridskola. Seminariet hålls i Vallentuna och är öppet för alla intresserade oavsett geografisk hemvist.

Dag: Onsdagen 17 januari
Tid: Mingel från kl. 17.00, seminarium kl. 17.30-18.30
Var: Kulturrummet, Vallentuna Kulturhus, Allévägen 1, Vallentuna
Anmälan: Senast 14 jan så bjuder vi på kvällsmacka! Det går även bra att komma oanmäld till seminariet. Anmälan sker på Vallentuna kommuns hemsida.
Inbjudan: Ladda ner som pdf

Seminariet ingår en satsning på kostnadsfri rådgivning till hästhållare och markägare med hästar för att förbättra hanteringen av gödsel. Satsningen görs av kommunerna i Oxunda vattensamverkan och Åkerströmmens vattenvårdssamverkan och utförs av WRS. Är du hästägare i någon av kommunerna Österåker, Norrtälje, Vallentuna, Järfälla, Sigtuna, Sollentuna, Upplands Väsby eller Sigtuna och vill få kostnadsfri rådgivning? Hör av dig till Barbro Beck-Friis!