Glad sommar!

Glad sommar!
24
jun

Vi på WRS vill önska er alla en trevlig sommar och hoppas att vi ses utvilade efter den!

Vi ser fortsatt ett stort intresse för projekt där vi behövs för att ta fram kunskap och åtgärdsförslag för naturnära rening av vatten, kretslopp, och naturvård. Så efter lite ledighet kommer vi fortsätta med många intressanta projekt under hösten!

Vill ni komma i kontakt med oss under sommaren så görs det lättast genom att ringa växeln på
018-17 45 40 eller mejla till info(at)wrs.se. Kontaktuppgifter till medarbetare hittar du som vanligt på vår kontaktsida.

Foto omslag: På stadsvandring i Öregrund.

Foto ovan: Besök vid Kavarö våtmark i Östhammars kommun, en cirka tre hektar våtmark som har skapats på gammal jordbruksmark, som attraherar mycket gädda och annan fisk som leker i det grunda vattnet på vårkanten.