Lediga jobb

VA- och dagvattenkonsult till vårt Malmökontor

WRS söker nu en juniorkonsult med stationering på vårt nystartade kontor i Malmö. Vi söker dig som är civilingenjör inom miljö/vatten-/ekosystemteknik eller har motsvarande masterutbildning. Anställningsformen är en 6 månaders provanställning, med möjlighet till tillsvidareanställning efter genomförd provanställning.

Du kommer att arbeta som handläggare med olika typer av vatten, bland annat dagvatten, spillvatten och naturvatten, med en bred palett av arbetsuppgifter:

  • Våtmarks- och vattendragsprojekt
  • Dagvattenutredningar och skyfallsfrågor
  • VA- och kretsloppsutredningar

Vi söker en person med stort engagemang för miljöfrågor och intresse av att arbeta med GIS-analyser, karterings- och beräknings/modelleringsarbeten, utrednings- och idéarbete och arbete med projektering och utformning av anläggningar. Har du VA-teknisk och/eller naturvårdskompetens är det också en fördel. God förmåga att formulera sig på svenska är viktigt, eftersom en stor del av vårt arbete är rapportskrivande. Körkort är meriterande.

Välkommen med din ansökan till Tova Forkman Fahlgren på tova@wrs.se senast den 1 september.

WRS är ett medarbetarägt konsultföretag med bas i Uppsala. Vi är idag 25 anställda och våra uppdragsgivare finns över hela Sverige. Vi arbetar huvudsakligen inom fem verksamhetsområden; avloppsvatten, dagvatten, lakvatten, naturvatten och vattenhushållning.