Lediga jobb

Erfaren uppdragsledare inom dagvatten

WRS söker dig med erfarenhet, intresse och engagemang för dagvattenfrågor. Du är en person som både trivs i rollen som uppdragsledare och att arbeta brett inom dagvattenområdet med frågor som rör utredningar, projektering och strategiska frågor. Det är också en fördel om du har erfarenhet av va-projektering.

WRS är ett medarbetarägt konsultföretag med 22 anställda och våra uppdragsgivare finns över hela Sverige. Vi arbetar huvudsakligen inom fem verksamhetsområden; avloppsvatten, dagvatten, lakvatten, naturvatten och vattenhushållning. Vi arbetar också med mer övergripande miljöfrågor. De dryga 20 år vi har i branschen har gett oss ett gediget nätverk och ett väletablerat samarbete med flera andra konsultföretag med kompletterande spetskompetenser.

Arbetsbeskrivning

Du kommer framförallt att arbeta som uppdragsledare inom dagvatten, men kommer även att kunna arbeta inom andra verksamhetsområden.

Arbetsuppgifter
  • Uppdragsledning där du ansvarar för uppdragens framdrift och fungerar som stöd och handledare till kollegor.
  • Offert- och anbudskrivande samt planering av uppdrag tillsammans med kollegor.
  • Du kommer vara en del i gruppen som ansvarar för att utveckla företagets verksamhetsområde för dagvatten på en både teknisk och strategisk nivå.
  • Du bidrar med omvärldsbevakning och driver vår verksamhet framåt.
  • Du bidrar till företagets arbete med forskning och utveckling.

I din roll kommer du ha mycket kontakt med kunder så en god kommunikationsförmåga är viktig. Du behöver kunna formulera dig väl på svenska i skrift och tal.

Vi är en mindre organisation med korta beslutsvägar vilket gör det lätt att vara med och påverka arbetet och utvecklingen inom företaget. Vi tror på att skapa en stark gemenskap genom till exempel gemensamma utbildningar och aktiviteter.

Vårt huvudkontor ligger i Uppsala men vi har också kontorsplats i Malmö. Vi ger våra anställda möjlighet att delvis jobba hemifrån och vid behov ha kontorsplats på annan ort.

Det finns ett genuint miljöintresse hos företagets anställda och vi jobbar för att bli en klimatpositiv organisation.

Intresserad?

Mejla ditt CV och personliga brev till Jonas Andersson.
Frågor om tjänsten? Mejla eller ring Jonas på 070-665 24 06.