WRS medverkar på Vatten Avlopp Kretslopp 2022

WRS medverkar på Vatten Avlopp Kretslopp 2022
6
dec

Nu har programmet och biljetterna släppts till 2022 års nationella konferens Vatten Avlopp Kretslopp. Det är glädjande att WRS har fått äran att medverka i programmet med föredraget DRIVA-projektet Fyrisån – Hur stort problem är föroreningar i dagvatten?  Våra kollegor Jonas Andersson och Jenny Näslund kommer att hålla i det föredraget.

Så här skriver arrangören VA-guiden om konferensen:

Välkommen till Vatten Avlopp Kretslopp som är en årlig konferens arrangerad av VA-guiden. Vi erbjuder dig som deltagare två digitala konferensdagar och ett brett utbud av förinspelade föredrag fyllda till brädden med aktuella frågor inom Vatten Avlopp Kretslopp.

Konferensen består av två dagar, 16-17 mars med livesändning av aktuella VA-frågor och ett omfattande och spännande program med förinspelade programpunkter inom våra tre ämnesområden små avlopp, dagvatten och VA-planering.

Vi ses där!