Träffa oss på Vatten Avlopp Kretslopp 16-17 mars!

Träffa oss på Vatten Avlopp Kretslopp 16-17 mars!
24
jan

I mitten av mars går den årliga konferensen Vatten Avlopp Kretslopp av stapeln. Även detta år genomförs den digitalt vilket gör det lättare att samla många deltagare från hela Sverige inom små avlopp, dagvatten och va-planering! Om du bokar din plats inom en vecka, senast 31 januari, får du fortfarande Early bird pris. Vi på WRS kommer både att delta som besökare och som föreläsare och expert!

Jenny Näslund och Jonas Andersson kommer att presentera föredraget DRIVA-projektet Fyrisån – Hur stort problem är föroreningar i dagvatten?  Jonas kommer även att sitta i expertpanelen och svara på frågor om dagvatten kl. 13.00-14.45 under onsdagen 16 mars.

Här hittar du programmet

Här hittar du anmälningsformulär